PUMP’ N’ VOLUME MASCARA

DIORSHOW PUMP’ N’ VOLUME – KENMERKEN

Mascara die een ongelooflijk volume aan wimpers geeft en deze extreem verlengt. Dior wilde verrassen met het effect van zeer gedurfde en onberispelijke make-up. Met dit in gedachten, moet de consistentie van de mascara non-stop fris en crème-achtig zijn tot de laatste druppel van het product. Op deze manier vermijd je u klonterige wimpers. Pump’n’volume Mascara heeft een speciaal ontworpen flesje met het elastische, zachte rubber aan de onderkant. Dit deel knijp je gewoon in om de formule te mengen – zo houd je het product romig en klontervrij. De mascara geeft de gedurfde look; de wimpers krijgen al na een laag een XXL grootte – daarom moet je voorzichtig zijn met de volgende laag om klonteren te voorkomen.

DIORSHOW PUMP’ N’ VOLUME – WIMPERVERSTERKENDE INGREDIËNTEN

  • Palmitinezuur versterkt de glans en laat een beschermende laag achter op de wimpers, waardoor het vocht in de wimpers wordt vastgehouden.
  • Magnetiet is een intens zwart mineraal pigment dat de wimpers extra verzorgt en beschermt.
  • Silica (siliciumdioxide) verstrooit het licht (waardoor de structuur van de wimpers er glad uitziet) en houdt ze sterk.

DIORSHOW PUMP’ N’ VOLUME BORSTEL (siliconen borstel)

Dior Pump’n’volume wordt geleverd met een vrij grote siliconen applicator met korte, licht gebogen borstelharen. De borstel pakt voldoende mascara mee en glijdt soepel over de wimpers en scheidt en bedekt ze met de mascara. De basis van de borstel is vrij stijf, terwijl kleine borstelharen vrij zacht en veerkrachtig zijn zodat ze meebuigen met de vorm van de wimpers.

DIORSHOW PUMP’ N’ VOLUME – EFFECTEN

De wimpers worden intens zwart, mooi gescheiden en verlengd, krijgen volume en definitie. Met Dior Pump’n’volume krijg je een echt gedurfde look voor een avondje uit.

DIORSHOW PUMP’ N’ VOLUME – REVIEWS/ ADVIEZEN

Dior Pump’n’volume krijgt echt hele goede reviews – het zorgt voor glam make-up en het is een populaire keuze onder bloggers en vloggers die nieuwe producten testen vanwege de innovatieve fles. De mascara geeft geweldige effecten en de unieke tube houdt het product maanden fris.

DIORSHOW PUMP ‘N’ VOLUME – VOORDELEN

  • intens zwarte pigmentatie
  • ingrediënten voor de verzorging van de wimpers
  • goede applicator
  • een innovatief buisje dat de formule fris houdt
  • geen afschilferen of afstoffen van de wangen

DIORSHOWPOMP’ N’ VOLUME – NADELEN

  • één beschikbare tint
  • niet echt geschikt voor de alledaagse natuurlijke make-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*