CHANEL LE VOLUME MASCARA

LE VOLUME MASCARA – KENMERKEN

Le Volume Mascara is ontworpen om een extreem volume op te bouwen, maar ook om de wimpers nauwkeurig te scheiden en te verlengen. De consistentie is vrij nat, de formule is niet vettig of plakkerig, het is satijnachtig en echt heel fijn, wat het aanbrengen makkelijker maakt en je bespaart op klonters. Na opening heeft de mascara ongeveer 3 weken nodig om de juiste consistentie te krijgen. Het heeft een perfecte dichtheid, maar het is te nat en komt op de bovenste oogleden. De mascara maakt de wimpers veel dikker en langer. Jammer dat het product bij extreem hoge temperaturen op je wangen valt – dat mag zeker niet gebeuren als we met zo’n gerenommeerd product te maken hebben. Gelukkig is er een watervaste versie beschikbaar; deze is veel langer houdbaar, maar het is erg moeilijk om het eraf te halen. Deze mascara is verkrijgbaar in drie kleuren – behalve de zwarte Chanel Le Volume, is er ook een donkerblauwe of bruine versie verkrijgbaar. De kleuren zijn hoog gepigmenteerd maar de zwarte tint lijkt een beetje op houtskool in een felle verlichting.

LE VOLUME MASCARA – BORSTEL (siliconen borstel)

Chanel Le Volume heeft een siliconen borstel die heel precies bij elke wimper kan. Deze kan bij alle wimperharen, zelfs bij de moeilijkst bereikbare hoekwimpers. Helaas is het borsteltje te groot om de truc te doen.

LE VOLUME MASCARA – WIMPERVERSTERKENDE INGREDIËNTEN

  • vitamine E (tocoferol) is een sterke antioxidant en de bron van jeugd in alle lichaamscellen. Het maakt haarzakjes sterker en verzorgt de wimpers, zodat ze niet uitvallen.

LE VOLUME MASCARA – EFFECTEN

Le Volume Mascara is een product dat het uiterlijk van de wimpers al met één laag opvallend verbetert. Ze zijn lang en mooi gescheiden, maar je moet oppassen dat je geen vlekken op de oogleden krijgt. De mascara is bestand tegen vocht (loopt niet uit door regen) maar de duurzaamheid laat op warme dagen te wensen over.

LE VOLUME MASCARA – REVIEWS/ OPMERKINGEN

Le Volume Mascara krijgt zowel goede als slechte reviews. Je hebt enige vaardigheid nodig in het gebruik van de siliconenborstel. Als je gewend bent aan nylon haren dan heeft de Chanel Le Volume borstel geen geheimen voor je. De applicator moet regelmatig gewassen worden; je moet enige tijd wachten zodat het product de gewenste consistentie krijgt.

LE VOLUME MASCARA – VOORDELEN

  • buitengewone wimperextensie
  • mooi verdikkingseffect
  • geen klontering
  • een ruime keuze aan kleuren
  • de meeste kleuren hebben goede pigmentatie
LE VOLUME MASCARA – NADELEN
  • een te grote borstel die voor vlekken op de oogleden zorgt
  • de mascara valt op de wangen als het warm is
  • de borstel moet voortdurend gewassen worden, aangezien gedroogde mascara klonters de neiging hebben zich op de borstelharen te nestelen
  • de zwarte tint heeft een slechte pigmentatie
  • er is maar één verzorgend ingrediënt voor de wimpers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*