NANOLASH MASCARA

beste mascara nanolash

NANOLASH – KENMERKEN

De mascara’s van Nanolash hebben alles wat een goede mascara zou moeten hebben. Ze hebben een geweldige verzorgende formule, perfecte textuur en zorgvuldig ontwikkelde borstels die het gebruik makkelijk maken. Er zijn twee mascara’s om uit te kiezen: een verdikkende Volume Up Mascara en een verlengende en krullende Length & Curl Mascara. De mascara’s verschillen als het aankomt op actieve ingrediënten en ontwerp van de borstel, die ervoor zorgt dat je de gewenste effecten bereikt. Ze hebben beide een fijne formule die niet vlekt en geen klontjes creëert of op het ooglid gaat zitten. Ze blijven de hele dag perfect zitten en bieden comfortabele, moeiteloze oogmake-up. In beide mascara’s zitten een diep, zwart pigment dat bestand is tegen weersomstandigheden, tranen en zweet.

NANOLASH – WIMPERVERSTERKENDE INGREDIËNTEN

De formule van de verlengende Length & Curl Mascara bevat extracten van groene thee en cactusbloem. Deze extracten hebben beschermende, antioxiderende en verjongende eigenschappen. Ze zijn ook rijk aan essentiële verzorgende ingrediënten, zoals aminozuren, vitaminen, flavonoïden en mineralen.

De verdikkende Volume Up Mascara is verrijkt met tarwekiemolie, wat hydrateert, regenereert, smeert en de wimpers een beschermende laag geeft.

De formules van beide Nanolash mascara’s bevat ook:

  • Gom Arabisch: werkt ontstekingsremmend en kalmerend en geeft de mascara’s een optimale textuur;
  • Carnaubawas: smeert en geeft glans;
  • Rijswas: hydrateert en smeert;
  • Panthenol: geeft glans, ontstekingsremmens en verbetert de verbinding tussen water en keratine.

NANOLASH – SPOOLIES

De verlengende Length & Curl Mascara heeft een gebogen spoolie in de vorm van een halve maan die perfect past op de wimperlijn en de wimpers lift en krult zonder dat hier een wimperkruller aan te pas komt.

Aan de andere kant is de borstel van de Volume Up Mascara zichtbaar dikker in het midden en taps toelopend aan het einde. Dit ontwerp zorgt voor het snel en makkelijk aanbrengen van lagen mascara en bedekt de wimpers in de ooghoeken moeiteloos en nauwkeurig. Beide producten hebben een flexibele, siliconen borstel en haren van verschillende lengte en dikte.

NANOLASH – EFFECTEN 

Wimpermake-up met de cosmetica van Nanolash maakt indruk met langhoudendheid, ongeacht de weersomstandigheden. De wimpers behouden hun krul en het aangebrachte pigment blijft goed zitten. De verdikkende mascara geeft de wimpers ultiem volume en vormt ze in een perfect gescheiden waaier van wimpers die zelfs afgemaakt van worden met nepwimpers. De verlengende mascara maakt de wimpers niet alleen langer maar geeft ze ook een fenomenale krul.

NANOLASH – REVIEWS 

Vrouwen dei de Nanolash mascara’s al gebruiken geven unaniem aan dat dit de beste mascara is die ze ooit gehad hebben en dat ze deze nogmaals zouden kopen. Hoe komt het dat ze dit zeggen? Als eerste komt het zichtbare verzorgende effect naar voren. Zelfs zonder make-up zien de wimpers er gezonder uit en vallen ze minder uit.

NANOLASH – VOORDELEN:

  • Langhoudend
  • Bestand tegen vocht en zweet
  • Eenvoudig gebruik
  • Wimpers plakken niet aan elkaar
  • Verzorgend
  • Perfect gescheiden wimpers

NANOLASH – NADELEN:

  • Alleen in zwart beschikbaar
  • Duur, maar in verhouding tot de kwaliteit van het product.

Bezoek de website van de fabrikant: nanolash.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*