Botox voor je wimpers – aanwijzingen, behandeling en effecten

Wat heeft botox voor wimpers gemeen met echte botox? Het blijkt dat dit twee totaal verschillende behandelingen zijn, hoewel het in beide gevallen om schoonheid gaat. Wat is wimperbotox en hoe werkt het? Check het!

Nog niet zo lang geleden hadden we twee opties – mascara of wimper extensions. Bij de eerste heb je het nadeel dat je het elke dag moet opdoen, met kans op verzwakking tijdens het verwijderen van make-up en problemen bij het kiezen van de juiste mascara die de wimpers niet aan elkaar laat plakken. In het tweede geval is het moeilijk om een natuurlijk effect te krijgen en de behandeling maskeert alleen de problemen met de wimpers.

De behandeling met wimperbotox is hier de oplossing. Enerzijds verbetert het het uiterlijk van onze natuurlijke wimpers in plaats van ze te bedekken met valse wimpers, en anderzijds benadrukt het de uitstraling veel beter dan een gewone mascara. Als dit je als muziek in de oren klinkt, lees dan snel verder.

Wimpers botox behandeling. Wat is het?

Dit is een innovatieve behandeling speciaal ontwikkeld voor vrouwen die donkere, lange en sterke wimpers willen hebben. Wat belangrijk is – er wprdt geen naald gebruikt, in tegenstelling tot de botox die we kennen. De naam is alleen maar een verwijzing naar de effecten – verjonging, verfrissing en verfraaiing van de look.

De basis van de behandeling is het voedingsstoffenmengsel dat op de wimpers wordt aangebracht. Het bevat actieve bestanddelen, zoals hyaluronzuur, keratine, collageen, panthenol, vitamine E, arganolie, zijde, jojoba of lijnolie, enz.

Wimper botox behandeling. Effecten

Er kan veel gezegd worden over de resultaten van deze eenvoudige procedure. Ook al wordt er niets gelijmd of geïnjecteerd en wordt er alleen een speciaal preparaat gebruikt, het verandert onze wimpers enorm. Vrouwen die ooit besloten om terug te keren naar de schoonheidssalons die onder de indruk waren van de resultaten zoals:

  •  elasticiteit,
  •  versterking,
  •  voeding,
  •  verduistering,
  •  krullen.

In de regel wordt de wimper botox na het liften (krullen) of verven van de wimpers gedaan. Dankzij deze methode kunt u de resultaten verbeteren en consolideren. Botox voor onder andere wimpers houdt het pigment in het haar tegen, zodat de kleur niet lang vervaagt. Dankzij deze wimpers zijn de wimpers erg donker, maar ook permanent gekruld en mooi.

Wimper botox behandeling. Doet het pijn?

Natuurlijk niet! Hoewel Botox wordt geassocieerd met naalden en geneeskunde, wordt het in dit geval anders gedaan. Het is volledig pijnloos. Hoe ziet het eruit? Dit is een ongecompliceerde procedure en als er geen professioneel voedingsproduct gebruikt zou worden, zou je het ook thuis kunnen doen.

  1. Eerst wordt de wimper gelift.
  2.  Vervolgens wordt henna aangebracht (of de wimpers worden op een andere manier geverfd).
    Nu komt het belangrijkste onderdeel van de procedure.
  3. De wimpers worden gereinigd om ze voor te bereiden op de ingrediënten.
  4. Een speciaal voedend preparaat wordt op elk haar aangebracht.
  5. De behandeling eindigt wanneer de voedingsstoffen volledig zijn opgenomen.